Lidmaatschap
De kracht van samen

Hoe meer leden er zijn, hoe meer wij voor onze mooie branche kunnen betekenen. Samen met onze leden en andere betrokkenen binnen de hout- en bouwsector delen we kennis, stimuleren we innovaties en verbeteren we de kwaliteit en efficiëntie nóg verder in de keten. Daarmee zetten we het belang van houten producten nog meer op de kaart.

Overweeg je om lid te worden, dan is het voor ons heel belangrijk om jou goed te informeren, zodat je een helder beeld hebt van onze vereniging en dat het duidelijk is welke voordelen jij uit het lidmaatschap kunt halen.

Focusgebieden

Belangrijk voor jou als aankomend lid zijn onze focusgebieden, waardoor je kunt zien hoe wij jou met je lidmaatschap van de NBVT kunnen ondersteunen. We ondersteunen op het gebied van marketing, sociaal en juridisch advies, innovatie, normering en regelgeving, milieu, techniek en P&O. We bieden de mogelijkheid tot netwerken en dragen bij in het onderzoek naar de vele milieuvoordelen en kwaliteitsverbeteringen van hout en houtproducten.

Daarnaast willen we dat je goed op de hoogte bent van onze lidmaatschaps- en toetredingsvoorwaarden maar ook is het goed om duidelijkheid te hebben over de contributie. Lees hier onder nog eens rustige alle informatie.

Kortom; sluit je aan bij onze branchevereniging en profiteer van de kennis en ervaring van de leden, advies, ondersteuning en nog veel meer.

Meer weten over onze vereniging

Voor een nieuw lid is het ook goed om te weten welke secties er zijn, op welke manier onze afdeling personeel & organisatie ondersteuning

kan bieden of hoe wij werken aan duurzaamheid. Lees meer via onderstaande buttons.

 

Onze secties P&O Duurzaamheid

 

Contact
Mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan vooral weten. Je vind hier onze contactgegevens.
Lidmaatschapsformulier
Wil je je bij ons aansluiten? Vul dan het lidmaatschapsformulier in.