Exclusief voor leden: bijeenkomsten duurzame inzetbaarheid
Gezond en fit de eindstreep halen, dat willen wij allemaal. Maar hoe doe je dat? En hoe begeleid je daarbij je mensen? Volg de interactieve online inspiratiesessie en het vervolgtraject met de Masterclasses ‘Maak je plan’.

Webinar ‘Aan de slag met duurzame inzetbaarheid’

Tijdens een interactieve online bijeenkomst krijgt je meer inzicht in de relevante duurzame inzetbaarheidsthema’s in de timmerindustrie. Je wordt geïnspireerd om duurzame inzetbaarheid bespreekbaar te maken, ook op de werkvloer. En je gaat natuurlijk ook zelf aan de slag! Tijdens de bijeenkomst en hopelijk ook na afloop.

Masterclasses ‘Maak je plan’

Tijdens twee masterclasses in december en in januari worden deelnemers op weg geholpen bij het ontwikkelen van een eigen aanpak voor hun eigen organisatie. Tijdens de masterclasses is er ruimte om van elkaars ervaringen te leren. Tussen de masterclasses wordt de mogelijkheid geboden om met persoonlijke coaching te werken aan je eigen bedrijfsplan.

Planning

  • 21 november 09:30 – 12:30 uur  Webinar ‘Aan de slag met duurzame inzetbaarheid’ (online)
  • 12 december 14:00 – 16:30 uur  Masterclass ‘Maak je plan’ sessie 1 (online)
  • 23 januari ’24 09:30 – 13:00 uur  Masterclass ‘Maak je plan’ sessie 2 (live in Almere)

Aanmelden

Via de button hieronder kun je je aanmelden voor het webinar op 21 november en/of de masterclasses op 12 december en 23 januari. Beide onderdelen sluiten op elkaar aan, maar je kunt er ook voor kiezen om afzonderlijk het webinar of de masterclasses te volgen.

Aanmelden

 

 

Veel inspiratie gekregen van hoe we het kunnen aanpakken in de organisatie.

 

Fijn dat we met collega bedrijven konden spreken en konden delen waar we tegenaan lopen in de Timmerindustrie”.

Meer informatie

Het webinar en de masterclasses hebben eerder plaatsgevonden. Heb je het webinar gemist of wil je het nog een keer meemaken, dan ben je uiteraard van harte welkom. Heb je vragen of opmerkingen? Neemt dan contact op met Desirée van der Kuijl.