Voorkomen/oplossen inlogproblemen NBVT-website

Op 23 augustus vorig jaar is onze nieuwe website nbvt.nl live gegaan. We krijgen nog regelmatig telefoontjes of e-mails van medewerkers die (denken dat ze) niet kunnen inloggen. Daarom volgt hier nogmaals een uitleg:

Het belangrijkste verschil met de oude site is, dat alle medewerkers van hetzelfde bedrijf gelijktijdig kunnen inloggen. Hierdoor is één account per bedrijf voldoende, en dat account hebben we gekoppeld aan de algemene mailadressen van onze lidbedrijven.

 

Op het moment dat je niet kunt inloggen, is stap:

  1. Vraag aan de collega die de algemene mailbox beheert, of er een wachtwoord is aangemaakt voor nbvt.nl. (De link hiervoor is op 23 augustus jl. verstuurd naar het algemene mailadres.) Pas dat wachtwoord dan toe in combinatie met het algemene mailadres van je bedrijf.
  2. Is de link niet tijdig gebruikt/kan niemand binnen het bedrijf inloggen? Bel (036-2030356) of mail dan met Sam Barnasconi (s.barnasconi@nbvt.nl) of het NBVT-secretariaat (info@nbvt.nl). Wij kunnen dan een ‘wachtwoord reset’ uitvoeren.

LET OP: een mogelijk al aangemaakt wachtwoord wordt hiermee ongeldig, dus sla stap 1 vooral niet over!

 

Gebruik rekentools: via de oude website (deze is verhuisd naar tools.nbvt.nl)

  • De snelste manier om in te loggen op de rekentools, is via tools.nbvt.nl (met de inloggegevens van de oude NBVT-site, dus met je persoonlijke mailadres en dito wachtwoord.
  • Op nbvt.nl staan eveneens links naar de tools en als je via die weg naar de rekentools toe gaat, kun je op dezelfde manier inloggen – dus met de oude, persoonlijke inloggegevens.
  • De tools worden op een later moment ook vervangen. Als het zover is, word je daar tijdig over geïnformeerd.

 

Dashboard Buildsight

  • Nieuw op de website is het dashboard van Buildsight. Zodra je bent ingelogd op de website, kun je direct het dashboard bekijken. Het is rechtstreeks te benaderen via nbvt.nl/dashboard.
    Hier vind je alle marktinformatie over de ontwikkeling van de verschillende productgroepen en de groei van meer bouwen met hout. Deze informatie wordt elk kwartaal bijgewerkt en je kunt zelf je favorieten instellen.
  • Doordat de informatie nu op elk gewenst moment toegankelijk is, is het niet meer nodig om de informatie van Buildsight als download op de website te plaatsen.

Er wordt gewerkt aan de website zodat de tools op deze  website (nbvt.nl) komen te staan. Hierover krijgt u tegen die tijd uiteraard bericht.

 

Tot slot: stuur deze tekst alsjeblieft door naar al je collega’s die met het bovenstaande te maken (zouden kunnen) hebben. Dan kunnen ook zij gemakkelijk op het ledengedeelte van de nieuwe NBVT-website komen. Dankjewel alvast!