Reminder: Duurzaamheidsmonitor Themis

Beste leden,

In februari heeft de NBVT haar leden uitgenodigd de duurzaamheidsmonitor Thémis in te vullen. Dit jaar is het voor het eerst verplicht. Helaas hebben lang niet alle leden de monitor ingevuld. Het invullen van deze enquête is van cruciaal belang voor onze sector, omdat het ons voorziet van waardevolle en onafhankelijke duurzaamheidsgegevens. We hebben de deadline verschoven naar 12 april en versturen nogmaals een herinneringsmail naar de lidbedrijven die het nog niet hebben ingevuld.

Het invullen van deze enquête is van cruciaal belang voor onze sector, omdat het ons voorziet van waardevolle en onafhankelijke duurzaamheidsgegevens. Zoals eerder besloten tijdens de ALV’s van 20 juni 2019 en 16 december 2021, is het vanaf dit jaar voor leden van de NBVT verplicht om deze enquête in te vullen.

Er zijn geen wijzigingen ten opzichte van vorig jaar in de Thémis-enquête. Echter, vanaf dit jaar is er de mogelijkheid om de resultaten te benchmarken. Deze optie is beschikbaar onder ‘statistieken’ op het dashboard.

Mocht je hulp nodig hebben bij het invullen van de enquête, dan staat er een begeleidende video-instructie tot je beschikking, afhankelijk van je STIP-certificering. Daarnaast bieden we telefonische ondersteuning op dinsdag en woensdag.

Gelieve de enquête voor 12 april in te vullen. Jouw deelname is essentieel voor het verkrijgen van waardevolle duurzaamheidsgegevens voor onze sector.

Om toegang te krijgen tot de enquête kun je de volgende link of de onderstaande instructie gebruiken: Inloggen & instructie Thémis

 

Inloggen & instructie Thémis

  1. Heb je vorig jaar ingelogd, dan kun je met hetzelfde emailadres en wachtwoord inloggen. Doe je dit voor het eerst, dan kun je met bovenstaand emailadres een nieuw wachtwoord aanmaken (via ‘forgot password’).

 

Als je verdere vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Berdien van Overeem via 036-2030356 of b.vanovereem@centrumhout.nl.

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking.