WE ZOEKEN EEN COMMUNICATIE & CONTENT SPECIALIST
VOOR (MINIMAAL) 4 DAGEN PER WEEK

 

Als Communicatie & Content Specialist ben je een creatieve doener. Met een passende tone-of-voice ga je aan de slag om de NBVT online en offline naar een hoger niveau te tillen. Ben jij een sterke persoonlijkheid, een creatieveling en heb je gevoel voor online en offline communicatie? Lees snel verder.

DIT IS DE NBVT

De NBVT is een branchevereniging in Almere. NBVT staat voor de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie. We zijn een goed georganiseerde full service branchevereniging voor onze leden. We bieden deze ondernemers ondersteuning bij de vele uitdagingen waarmee zij te maken hebben en kunnen krijgen. Zo zijn we er voor onze leden en omgekeerd. In het contact met elkaar en het bundelen van onze kennis zit onze kracht. We bieden – door middel van onze 8 focuspunten – gespecialiseerde kennis, zorgen voor verbinding en delen kennis en data over de nieuwste technische ontwikkelingen.. En dit doen we altijd professioneel, betrouwbaar en met kwaliteit.

JOUW ROL

We zoeken een gemotiveerde Communicatie & Content Specialist die meebouwt aan onze online en offline vindbaarheid. Iemand met creativiteit en gevoel voor taal.

Je signaleert relevante onderwerpen, creëert teksten en ontwikkelt de juiste uitingen in een optimale contentflow. Dit gaat van social media tot landingspagina’s en van nieuwsbrieven tot advertenties. Je wordt enthousiast van meedenken en meebeslissen in campagnes en voert deze ook zelfstandig uit. En omdat wij het belangrijk vinden om te blijven bouwen, monitor en analyseer je de campagnes.

Om ook vóór de schermen actief te zijn, bied je ondersteuning bij onze bijeenkomsten. Zo organiseren we webinars, algemene ledenvergaderingen en netwerkbijeenkomsten. Hier ontmoet je onze leden. Dus extra prettig als je ook een sociale persoonlijkheid hebt!

Voor onze leden ben je ook het aanspreekpunt als het gaat om ons focuspunt ‘Marketing & Communicatie’ binnen onze dienstverlening. Wij ondersteunen in het vergroten van de zichtbaarheid van organisaties die lid zijn. Elke doelgroep heeft namelijk een eigen aanpak en communicatiemix om het juiste middel op het juiste moment in te zetten. Jij bent de specialist die de middelen omzet in websites, nieuwsbrieven, vakbladen, social media en campagnes.

Wat zoeken we in jou?

  • Je bent (minimaal) 4 dagen per week beschikbaar.
  • Je schrijft graag teksten en dan is een ervaring met copywriting een pre. Je hebt dan ook een oog voor detail als het gaat om taalfouten.
  • Je kunt goed zelfstandig werken en brengt daarin de juiste prioritering aan. Tegelijkertijd begrijp je dat je in een optimale contentflow werkt en een deadline ga je dan ook niet uit de weg. Je begrijpt goed dat elke doelgroep of kanaal om een specifiek taalgebruik vraagt.
  • Je beschikt over een gezonde dosis energie en bent sociaal ingesteld.
  • Je bent creatief! Dit is nodig om de juiste content te creëren.
  • Je hebt ervaring binnen LinkedIn en Instagram.
  • Je toont initiatief en hebt een hands-on mentaliteit.
  • Je beschikt tot slot over een goed analytisch denkvermogen, want op resultaten uit een campagne kunnen we bouwen.

Ons aanbod:

  • Een uitdagende functie voor (minimaal) 4 dagen in de week
  • Een warme organisatie, waarin je wordt gestimuleerd om je naast vakinhoudelijk ook persoonlijk te ontwikkelen
  • Vakantie- en ATV-dagen conform de cao voor de Timmerindustrie
  • Een goede pensioenregeling
  • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring
  • Goede voorzieningen om thuis te werken. We zijn een voorstander van het hybride werken.

Hebben we een match?

Mail dan je motivatie en CV naar info@NBVT.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Taco Schoonderwoerd, 036 2030356.