Nieuwe marketeers bij de NBVT

Hallo allemaal!

Misschien hebben we elkaar al gesproken over werk gerelateerde zaken, maar ik wil graag iets meer over mezelf vertellen. Mijn naam is Samantha Schreuder, 35 jaar oud, en ik woon in het gezellige Almere Poort, samen met mijn trouwe viervoeter, hondje Popos.

Met meer dan 12 jaar ervaring in Marketing en Communicatie, waarbij ik functies heb vervuld als Directeur Marketing en Communicatie, Senior Digital Marketing Manager en Senior Marketing Manager, heb ik gewerkt in diverse industrieën, waaronder media, fashion, ijzerhandel en medische apparatuur. Mijn expertise omvat een breed scala aan marketingactiviteiten, waaronder contentcreatie, paid media, analytics, digital en websitebeheer.

Neem eens een kijkje op de vernieuwde website van Centrum Hout, die net een maand live is, om een indruk te krijgen van mijn recente werk. Ik ben trots op het resultaat en ben benieuwd naar jullie feedback! www.centrumhout.nl

Buiten mijn werk ben ik een echte avonturier. Je kunt me vinden in klimbossen, op de ski’s op steile hellingen, of in de kickbox-ring waar ik mijn energie kwijtraak. Zwemmen bij de Sijsjesberg in Huizen is een van mijn favoriete manieren om te ontspannen, en ik ben altijd in voor een gezellig etentje met familie of vrienden.

Voor een dosis humor en lekker eten ben je bij mij aan het juiste adres. Ik sta altijd open voor een goed gesprek, dus laten we eens afspreken voor een kopje koffie en elkaar wat beter leren kennen! Wellicht kan ik vanuit Centrum Hout wat voor jouw bedrijf betekenen.

Groetjes,
Samantha

 

Goedendag, iedereen!

Naast de gebruikelijke gesprekken over werk, wil ik bij deze graag wat meer over mezelf delen buiten de context van ons professionele leven. Ik ben Sam Barnasconi, 26 jaar oud, en ik woon in het bruisende Almere. In mijn vorige functies heb ik veel geleerd over het ontwikkelingen van websites, over Photoshop, over contentmarketing en over andere onderdelen van de marketing en communicatie.

Mijn ervaring in marketing en vormgeving zorgen voor veel creativiteit en oog voor detail. Mijn creatieve vaardigheden stellen me in staat om effectieve vormgeving te ontwikkelen, terwijl mijn communicatieve vaardigheden zorgen voor duidelijke en overtuigende boodschappen. Als het gaat om marketing, kan ik zeggen dat ik ruime ervaring heb in verschillende branches. Mijn achtergrond strekt zich uit over diverse sectoren, waaronder e-commerce, technologie, gezondheidszorg, voedsel en drank, en nog veel meer. In elk van deze gebieden heb ik bijgedragen aan het succes van diverse marketingcampagnes.

Buiten mijn werkuren ben ik graag bezig met krachtsport. Ik breng regelmatig tijd door in de sportschool, waar ik me richt op krachttraining. Het is fijn om je sterk en gezond te voelen, daarnaast geeft het een gevoel van discipline. Daarnaast geniet ik van het rijden op mijn motor en van snowboarden. Het is fijn om buiten in de natuur te zijn, actief te zijn, en te genieten van alle mooie natuur om me heen.

Films en muziek zijn beide grote passies van mij, en in mijn vrije tijd ontspan ik graag thuis of ga ik naar de bioscoop.

Ik ben altijd geïnteresseerd in nieuwe ontmoetingen en boeiende gesprekken!

Groetjes, Sam