Hi, hallo!

Namens SSWT en Centrum Hout zijn wij op zoek naar jongeren in de hout- en timmerindustrie die bruisen van enthousiasme en dat graag willen delen op camera. We zijn bezig met een video-interview-serie over de persoonlijke zoektocht naar de ideale loopbaankeuze. Het centrale thema zit hem in de naam: ‘De Knoop Doorhakken’.

 

Hoe wisten de geïnterviewden zeker dat hun hart lag in het vakmanschap van timmerman? Of juist in de finesse van het meubelmaken. Of misschien zijn ze wel van specialisatie geswitcht omdat hun hart ergens anders bleek te kloppen! De mogelijkheden zijn eindeloos en geen enkele reis is hetzelfde – en dit willen wij in beeld brengen met levendige, persoonlijke interviews. Zo hopen we toekomstig talent te inspireren richting hún ideale loopbaankeuze; het doel is om zwevende studenten te laten landen.

 

Per aflevering staat één kandidaat centraal. We nemen een diepe duik in de dromen, beslissingen, en inspiratiebronnen die hen hebben gevormd tot de persoon die ze vandaag de dag zijn. Hoe heeft deze persoon een weloverwogen keuze kunnen maken voor deze industrie?

We zoeken naar kandidaten die:

  • Tussen de 18 en 27 jaar oud zijn.
  • Studeren of recent zijn begonnen met werken in de hout- en timmerindustrie.
  • Een charismatisch karakter hebben en niet camera-schuw zijn.
  • Bereid zijn hun persoonlijke verhaal te delen in een video die online gepubliceerd zal worden.

Onze vraag is dus: heeft u jonge, enthousiaste studenten of werknemers die perfect in dit plaatje passen en staan te springen om hun verhaal te vertellen? Stuur dan een mailtje naar n.vriezekolk@sswt.nl voor meer informatie.

Deze video-interviews bieden niet alleen een prachtig platform voor de jongeren om hun passie te delen met andere jongeren, maar het is ook een fantastische kans voor uw bedrijf om in de schijnwerpers te staan.

We kunnen niet wachten om samen te werken en de inspirerende verhalen van jong talent binnen onze branche met de wereld te delen!